החל מהראשון לינואר 2020 יסומנו רוב המוצרים הארוזים בסימונים חדשים.
בפרק היום אני בודקת אם הסימון הזה מזיק יותר מאשר מועיל,
ועוברת על כל מה שאדם בתזונה דלת פחמימות/קטו או בצום לסירוגין חייב לדעת עליהם.
נדבר על:
* האם באמת חייבים להגביל שומן רווי ונתרן?
* למה הסימון של הסוכר טוב...ולא טוב ביחד
* למה הסימון הירוק לא לגמרי מתאים לנו
* ואולי יש דווקא צדדים טובים בסימון התזונתי החדש
ועוד ועוד.
לינקים:
להורדת תפריט תזונה דלת פחמימות/קטו ומזונות מומלצים: http://rutifink.vp4.me/lchf-menu
להורדת פרק החינם מהקורס אכילה לסירוגין לבריאות והרזיה כאן: https://rutifink.vp4.me/if-minicourse
לקורס המלא אכילה לסירוגין כאן: https://rutifink.vp4.me/if
פרק החינם מהקורס לרזות בשפת הגוף כאן: https://www.rutifink.com/listentothebody
לקורס המלא לרזות בשפת הגוף כאן: http://rutifink.vp4.me/sfathaguf-course
להרצאה מלאה ופרקטית על אכילה רגשית: http://rutifink.vp4.me/ee-lecture
לקבוצת דלי פחמימות ישראל בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/970684026371234/
הצטרפו לקבוצת צום לסירוגין בפייסבוק: https://www.facebook.com/groups/186854445388951
רפרנסים:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26417151
https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(18)31376-X/fulltext
https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa1311889
https://www.ahajournals.org/doi/full/10.1161/HYPERTENSIONAHA.118.11728?url_ver=Z39.88-2003&rfr_id=ori%3Arid%3Acrossref.org&rfr_dat=cr_pub%3Dpubmed