האם למה ואילו מוצרי חלב הם פליאו?
כדי לענות על השאלות האלו נצטרך להתחיל בלהגדיר מה זה בכלל פליאו
(הקדשתי לכך את כל הפרק הראשון של הפודקאסט הזה. תקשיבו גם לו)
נזכיר את האנטינוטריאנטים בחלב, ואת הנוטריאנטים שבו. ונראה איך בהכנת מוצרי החלב השונים אפשר לקבל פחות מהראשון ויותר מהשני.
יהיה מעניין.
הרחבה נוספת על מוצרי החלב השונים אפשר למצוא אצלי באתר במאמרים האלו: מוצרי חלב רזים, מוצרי חלב שמנים, חמאה
וכאן מרוכזות כל הדרכים לפנות אלי. בין אם זה כדי לקבוע ייעוץ או טיפול, כדי לשאול שאלה או לבקש נושא לפודקאסט