האיטלקים צורכים כ 28 ק"ג פסטה בשנה, בעוד הישראלים רק כ 4 ק"ג בשנה, אך אוהבים את הפסטה בשלל הווריאציות והטעמים שלה. פסטה עשויה בעיקר מבצק ומים ומכילה פחמימות ודלה בחלבון ובשומן, וניתן לצרוך אותה בכל מיני דרכים החל מסלט פסטה, פסטות ברטבים שונים, מקמחים שונים ועד לזניות ורביולי ממולאים.
אז מה עדיף? כמה קלוריות במנה פסטה ממוצעת? איך אפשר לאכול פסטה ולשמור על החיטוב?
בפרק #44 בערוץ "תזונה נכונה עם אורנה" אני נותנת כמה טיפים שיעזרו לכם ליהנות מפסטה בלי לשלם על זה אחר כך.
אשמח לקבל מכם תגובות, ברשתות החברתיות, ווטסאפ, סמס, טלפון וכל דרך אחרת :)
הוסיפו לי עוקב באפליקציית הפודקאסט, תנו לי חוות דעת טובה לפרק ולערוץ!
מוזמנים להצטרף לקהילה שלי בפייסבוק בקבוצת "אלף טיפים לתזונה נכונה ואורח חיים בריא"
שתפו את הערוץ והפרק עם מכרים וחברים!!
צרו קשר ושלחו תגובות בכל נושא.
צרו קשר בטלפון לתיאום פגישת הערכת בריאות ללא עלות ו/או להצטרף לקבוצת ווטסאפ ללא עלות עם טיפים לתזונה נכונה ואורל חיים בריא לחצו כאן לפניה בווטסאפ
עשו לי לייק בפייסבוק אורניר לתזונה נכונה לקבלת טיפים
עקבו אחרי באינסטגרם - ornir.wellness.24fit
#תזונהנכונה #אורחחייםבריא #סדריום #תפריט #פסטה #סוגיפסטה #רטביםלפסטה #פסטהירקות #פזטהזוקיני #רביוליבטטה #פסטהעםחלבון