אנדי גלפין, חוקר תזונת ספורט מפורסם שוחח בפוד מרתק עם דר' רונדה פטריק על נושא תזמון האכילה האופטימאלי לשיפור ביצועים גופניים, עליית מסת שריר ובריאות. פעם היינו יותר לחוצים על אכילת הארוחה הבאה, אני עוד זוכרת את הריח של הטונה אשר חודר אלי לקליניקה במועדון הכושר בחדרה לפני 10 שנים :) היום, לאור המון מחקרים חדשים בתחום, יש לנו המלצות חדשות.1. גיוון 2. סיבים תזונתיים3. צבעים4. חלבון5. יחס פחמימות - שומנים בתפריט 6. מיקרונוטריינטים 7. קלוריות בפרק זה נפרט על כל עיקרון, יחד עם המון מידע פרקטי לתכנית האכילה שלכם. האזנה נעימה :)כנס מס' 4 מבית מירי חדד יוצא לדרך, והפעם הוא גדול יותר, ממוקד יותר – ומעורר השראה יותר מתמיד!אם אתם אנשי מקצוע שרוצים להישאר בחזית הידע או פשוט חיים את התחום – זו ההזדמנות שלכם לצלול לעומק עם התוכן הכי חד ועדכני שיש 🚀מה בתוכנית?▪ כלים מעשיים לשיפור תהליכי הירידה במשקל ולהשגת תוצאות משמעותיות ▪ הקשר בין סוגי אימונים לפוטנציאל חיטוב הגוף ▪ ידע חדש על המיקרוביום וירידה במשקל ▪ תובנות בנושא תזונת ספורט ושינויי משקל בקרב נשים בגיל המעבר וכמובן - כיבוד מושקע, הפתעות ונטוורקינג איכותי עם אנשי מקצוע וקהילה אחת מחוברת!📍 מתי ואיפה? 09.07 | יום רביעי | 08:00 מרכז דניאל חוסידמן, אוניברסיטת רייכמן, הרצליה (חניה חופשית)ההרשמה בעיצומה – מספר המקומות מוגבל!מידע אודות הכנס ותכנית ההרצאות: https://bit.ly/3RnVX0Hלהרשמה מהירה במחיר מוזל: https://bit.ly/3RZmgdSלהרשמה מהירה לכרטיס זוגי: https://bit.ly/4jPvZzDנתראה בכנס 😎אתר:https://www.mirihadad.com/אינסטה: https://www.instagram.com/miri_hadad_sportnutrition/המייל של מירי:
[email protected]פייסבוק:https://did.li/zq7YH