שום, פלפל ושמן זית: שף מחקר ופיתוח של הסטארט-אפ הטבעוני שמשנה את עתיד הבשר
07/06/2022
00:27:47
שי היימן החל את דרכו במטבח בגיל 8 כשאמא שלו הרשתה לו להשתמש בכיריים ולבשל לעצמו. מאז הוא התפתח והתקדם, עבד במסעדות מישלן בארץ ובעולם ופתח את הפופ אפ הטבעוני הראשון בארץ.
בשלב זה פנה אליו המנכ״ל של חברת רידיפיין מיט והציע לו להצטרף למהפיכה שהם מנסים ליצור בעולם תחליפי הבשר.
שי התחיל כמנהל פיתוח המוצר בחברה, עבודה צמודה עם מהנדס המזון במטרה לייצר את תחליף הבשר הטעים ביותר מחלבון צמחי.
היום הוא כבר השף הגלובלי של החברה ובעיקר עושה עבודת פיתוח עסקי ופתיחת שווקים חדשים למוצרים שלהם שכבר נמצאים בלמעלה מ 200 מסעדות בתל אביב.
דיברנו על השוני ביום יום מעבודת השף במטבחים הקלאסיים, מה היתרונות בלעשות שינוי כזה בקריירה? מה האתגרים? וגם לאן אפשר לצמוח - בחברה הנוכחית או בכלל בתעשיית הפוד טק.
שי שיתף אותנו בדעתו על האם מדובר על מגמה בתעשייה, ומה הטרנדים החמים?
הצטרפו לקהילת הפייסבוק שלנו להמשך דיון!
וגם לקבוצת הוואטסאפ השקטה שלנו כדי לא לפספס עדכונים והזדמנויות!
הלינקדין של שי ליצירת קשר