רועי דהאן, יוצר תוכן וחוקר אוכל, החל מגיל צעיר לפתח את הסקרנות שבו ולחקור את העולמות השונים שמעניינים אותו - שיווק, בישול ותוכן - וכך גילה את התשוקה האמיתית שלו.
רועי, כמו המורה מטיקטוק דני בולר, מסביר מדוע חשוב להיות סקרן ולחקור את כל מה שמעניין אותנו, לא רק בשביל לצבור ידע - אלא בשביל התשוקה לגלות מה באמת מעניין אותנו.
דנו על הייחודיות הקיימת בעולמות האוכל ועל המגוון הרחב שבהם, על כיצד התקבל רועי לעבוד אצל השף מאיר אדוני, על החשיבות של התמדה וסבלנות והמניעה לא לחפש קיצורי דרך.
רועי גם שיתף על החשיבות של בניית קשרים וקהל, אשר דרכם ניתן לייצר השפעה, נתן טיפים לשמחה גם בתקופות קשות ודיבר על למה אנחנו - ולא אחרים - שולטים בחיינו.
אתם.ן מוזמנים.ות להאזין לפרק המעורר את כל החושים.