מהעבר ועד העתיד באוכל האתיופי: העבר - תמר אלבון מספרת על בישולי הנשים של פעם ועל הדרך שבה למדו נשות הקהילה לבשל כשהגיעו לישראל. ההווה - יצחק חזקיהו ממסעדת טאנט מספר על הסופר פוד האתיופי, למה רוב האוכל טבעוני ואיך זה שאין כמעט מתוקים בתפריט האתיופי. העתיד - אלעזר טמנו מבשל בישול אתיופי מודרני ומחבר אותו למזרח התיכון. הוא גם מחבר בין תרבות לקולינריה ומפסל בפולי הקפה. מגישות ועורכות: רונה גרשון תלמי ושירי כץ, מפיקה: ילנה גולדנברג, טכנאי השידור: דרור רוטשטייןSee omnystudio.com/listener for privacy information.