הכותרת

העולם שאחרי הקורונה: המסעדות

10/03/2022
00:25:56
אביעד הצליח לבשל קוסקוס יותר טוב מסבתא ועשה מזה עסק משלוחים, נוי התפטרה כדי להגשים את חלום הסביצ'ה שהתחיל בסגר. אבל מה עם המקומות המבוססים? השף יובל בן נריה לקח אותנו איתו לרכבת ההרים של המגפה, שנגמרה עם מסעדה חדשה ואפס מקום פנוי | מעין רודה יצאה לבדוק מה השתנה בטרנדים, הטעמים, הצרות וההצלחות בסדרה חדשה על החיים שאחרי הקורונה. והפעם: המסעדותSee omnystudio.com/listener for privacy information.Support the show: https://www.ynet.co.il/radioSee omnystudio.com/listener for privacy information.