אין כמעט בית בישראל שלא מכיר את אייל שני, אחד מהשפים המוכשרים במדינה שהשפיע עמוקות על עולם הקולינריה המקומי. אחרי לא מעט פשיטות רגל, היום הוא מחזיק בעשרות סניפים ברחבי העולם. מאחורי האימפריה שנבנתה עומד מאחורי הקלעים הבמאי והיזם שחר סגל. בשיחה עם דובי פרנסס הוא מספר על ההחלטה להתרחב עם עשרות סניפים באירופה ובארה"ב – דווקא בשיא משבר הקורונה, על איך משכפלים חוויה במאות מסעדות, למה המודל העסקי נשען על חב"ד ועל דיסני והאם הוא יצא לגיוס של 100 מיליון דולר? וגם: למה החליט להחיות את המותג אתא בחסות: דן אנד ברדסטריטSee omnystudio.com/listener for privacy information.