גולן ישראלי, שף ריזורט ״דן אכדיה״.לגולן נסיון עשיר בעולמות הקולינריה והמלונאות, בין היתר במסעדת ״קרן״ המיתולוגית של השף חיים כהן, מלון "וולדורף אסטוריה" בניו יורק, ״קינג דיוויד״ ו״לאונרדו פלאזה״. במסגרת תפקידו כשף ריזורט ״דן אכדיה״ הוא מנהל 50 מטבחים שונים במקביל ומאות עובדים וטבחים.גולן שיתף אותנו בשיחה כיצד בחר לעסוק במקצוע, על צמתים ואתגרים גדולים לאורך הדרך, על הפרספקטיבה שלו לגבי תכניות הריאליטי בעולמות הבישול וטיפים כלליים לכל מי שמתלבט במה לעסוק בעתיד.