שיראל ברגר (״יש לי משימה בעולם הזה!״) מאמינה שלשפים -במיוחד בעידן הזה שרואים אותם בכל שעה בטלוויזיה- יש אחריות על הסביבה ועל מה שיעלה לנו על הצלחת. לכן ב״אופא״, מסעדת העילית המצליחה שלה, כל מנות הגורמה נעשות רק מפירות וירקות עונתיים. דיברנו עם שיראל על העקרונות והערכים שהיא הציבה לעצמה במטבח, קיבלנו הצצה אל מאחורי הקלעים של מסעדה מצליחה ואיך כל זה משפיע על חייה האישיים והלא קונבנציונלים.
אנחנו
תמר גורן - https://www.instagram.com/tamargorenn
אביגיל קובארי- https://www.instagram.com/koevary
OPA- https://www.opatlv.co.il/